Xi'an Weinuo машини и оборудване Ко, ООД
Продуктова категория
Xi'an Weinuo машини и оборудване Ко, ООД
<

NKIS иглен лагер

NKIS иглен лагер

Гърбицата е вид на лагер, обикновено се използва да се репликира конкретни предложение. В една камера и последовател система cam е механичен елемент, често под формата на плоски парче метал, обработени в

Chat Now

Ако ще да импортирате nkis иглени лагери на склад или желаете да проверите цената с един Китай nkis игла с производителя, доставчика и фабрика, моля не се колебайте да се свържете с Weinuo машини.

Гърбицата е вид на лагер, обикновено се използва да се репликира конкретни предложение. В една камера и последовател система cam е механичен елемент, често под формата на плоски парче метал, обработени в продълговата форма, която се върти или слайдове. Дамата пътува по повърхността на cam, формата за проследяване от ръба му и превръщането на тази форма в модела движение. Гърбицата работи на един много прост принцип и могат да бъдат приложени към голям брой задачи, защото въпреки че е основно, това също е много гъвкав. Cam последовател системи се използват в голямо разнообразие от устройства, включително моторни превозни средства, преместване на тревата орнаменти и помпени устройства.


Hot Tags: nkis игла, като, Китай, производител, доставчик, завод, склад, Цена
Свързани продукти
Запитване
Свържете се с нас

Xi'an Weinuo машини и оборудване Ко, ООД

Добави: 6F10 E нд Plaza, No.27 Keji Road, Xi'an, Китай

Тел: 86 29 88332871 88324190

Факс: 86 29 88338589

Електронна поща: tang@fycbearings.com

Copyright © Xi'an Weinuo машини и оборудване Ко, ООД